HUWELIJK /privéfeestEen huwelijk is een emotionele dag welke jullie willen afsluiten met een onvergetelijk feest.

Stijlvol, eigentijds en goed geregeld.


Geen enkele bruiloft is hetzelfde. Elke locatie is weer anders en bruidsparen en hun gasten verschillen van feest tot feest.

Een DJ moet perfect aanvoelen wat een feest nodig heeft en wat de wensen van het bruidspaar en hun gasten zijn. We zijn allemaal wel eens op een feest geweest waar de muziek slecht was en de DJ er niks van bakte... Dan merk je hoe belangrijk en bepalend muziek is!


Mijn draaistijl is over het algemeen lekkere, herkenbare dansmuziek. Niet oubollig of plat maar een moderne mix van klassiekers tot de hits van nu. Altijd afgestemd op tijd, jullie wensen en de gasten.

Ook vraag ik altijd om een lijstje van nummers die niet mogen ontbreken op jullie feest. Denk aan bijvoorbeeld herinneringen die jullie samen hebben, muziek uit je studietijd, of welke muziek jullie absoluut niet willen horen! Willen jullie al muziek tijdens het diner? Mogelijkheden te over!Je wordt 40, samen 100 of een andere reden voor een feest?

Dan wil je ook de muziek aangepast aan de leeftijd van de gasten en het thema van de dag.

'Allround DJ' vind ik een akelige benaming... Ik noem het dan liever 'eclectic'* :)

*eclectic, het combineren van verschillende stijlen of stromingen

Van 70's, 80's, 90's tot hedendaags en van pop, rock, house, jazzy, rock&roll tot disco!Samenwerking met saxofonist(e), percussionist(e), violist(e), trompetist, zangeres:

Ik werk vaak samen met professionele muzikanten. Meestal spelen ze in setjes van zo'n 10 tot 15 minuten. De ervaring leert dat het publiek enorm enthousiast is over ons samen spelen, de energie en het versterkende effect van het live optreden! Diverse combinaties zijn mogelijk.


Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!Hoe werkt het?

* we komen in contact

* ik krijg een beschrijving van de wensen, lokatie, tijden, aantal gasten, moet er bijvoorbeeld geluid, licht en DJset

  mee?

* je ontvangt een prijsopgave

* wanneer jullie voor mij kiezen maken we desgewenst een afspraak om kennis te maken en de details door te spreken.INFO EN CONTACT:  INFO@DJPROMISS.NL
Een paar recente bedankjes:
Feest samen 100 jaar!
huwelijk juni 2015
Amanda
DJset voor Privefeesten